Werken bij De KoffieCorner

Onze vacatures:


Gezocht: Verkoopmedewerk(st)er voor de zaterdag

Voor De KoffieCorner Heiloo zijn wij opzoek naar de volgende persoon:

  • Vriendelijk, spontaan persoon met een open en enthousiaste houding.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Zelfstandig en Stress-bestendig (Kan alleen staan in de winkel).

Werkzaamheden:

Als Verkoopmedewerk(st)er ben je het eerste contact met de klant. Het is jouw taak om de klanten zo snel en zo goed mogelijk te helpen zodat de klant zijn of haar reis snel kan vervolgen. Je zal voornamelijk bezig zijn met verkoop van producten en klanten helpen met eventuele vragen. Ook zorg je ervoor dat de winkel er netjes, schoon en verzorgd uitziet.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Kom dan langs bij De KoffieCorner Heiloo of stuur een e-mail naar werkenbij@dekoffiecorner.com

 

Open sollicitatie


Geen vacature beschikbaar (voor een specifieke locatie)? Ook dan kan je ons je CV + Motivatie mailen naar werkenbij@dekoffiecorner.com. Als wij een goede match zien nemen wij contact met je op om eventuele mogelijkheden te bespreken!

 

Bij het versturen van je CV + Motivatie voor de open sollicitatie ga je ermee akkoord dat wij deze gegevens voor een duur van 3 maanden in ons bestand bewaren. Dit doen wij alleen om je eventueel te kunnen contacteren voor een nieuwe functie binnen De KoffieCorner. Na deze 3 maanden vernietigen wij deze gegevens.